MUZIKA Mostar objavio novu numeru i otkrio

Valentino Perutina, nova zvijezda "Imperije": Ubrzo i duet s Jala Bratom

U pjesmi se pojavljuje i trenutno najpopularniji muzički izvođač iz naše zemlje

N. Aj. / Avaz.ba

Mladi Mostarac koji je već odavno oduševio i osvojio srca žirija, ali i mnogobrojne publike u regionu na popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, Valentino Perutina sve bržim korakom hrli ka estradnom nebu. 

Danas je objavio novi sing "El Fuego", a u pjesmi se pojavljuje i trenutno najpopularniji muzički izvođač iz naše zemlje Jala Brat, pravog imena Jasmin Fazlić. 

  • Valentino Perutina i Jala Brat

    Valentino Perutina i Jala Brat

    Foto: Arhiv


Numera je premijerno objavljena na YouTube kanalu te na TV "Imperija", a za kratko vrijeme broji desetine hiljada pregleda. Valentino je inače dio produkcije "Imperija" Jale Brata i Bube Correlija, te je ovo treća pjesma koju je s njima radio.

- Tokom karantene dosta smo radili u studiju i mogu samo reći da spremamo dosta novih pjesama, ali smo odlučili da „El fuego“ bude prva. Moguće je da će se vrlo brzo desiti i duet sa Jalom, ali o tome još nećemo otkrivati puno detalja. I nastupi su uveliko počeli, tako da će publika imati priliku i da čuje sve moje dosadašnje pjesme i uživo. Naredna dva vikenda imam nastupe u Tuzli i Ljubuškom, a na mom Instagram i Facebook će uskoro biti objavljeni svi termini za ovo ljeto - dodaje Valentino.  

Više o temi Valentino Perutina

SARADNJE
Ljetna "Fantazija" Mostarca i Sarajke
NA VRH

Podijeli članak na