IZA KULISA

Šok na estradi: Severina i Tomislav Petrović se pomirili

Oboje imaju osjećaj da nikad nisu ni prestali srađivati, tvrde izvori

Severina i Tomislav Petrović. Arhiva

Avaz.ba

15.6.2020

Severina (48) i njezin nekadašnji  menadžer Tomislav Petrović navodno ponovno sarađuju, saznaje "Slobodna Dalmacija". Pišu kako pjevačica već neko vrijeme radi punom parom s čovjekom koji joj je karijeru uspješno vodio dugi niz godina.

Kako tvrde, iz pouzdanih izvora bliskih pjevačici, njihov ponovni početak saradnje držao se u vrlo uskom krugu saradnika, a oboje imaju osjećaj da nikad nisu ni prestali srađivati. Seve je, pišu, posljednjih sedmica u jednom zagrebačkom studiju radila na novim pjesmama, a na društvenim mrežama najavila je i skorašnje ljetne koncerte, od kojih će prvi biti 11. juka u rodnom  Splitu. 


Severina. Arhiva

Petrovića je nakratko zamijenio Alen Ključe, direktor "Star produkcije", koji je radio na njenoj turneji "The Magic Tour", ali navodno je Severinin čovjek od najvećeg povjerenja ponovnoTomislav Petrović, s kojim bi sljedeće godine trebala obilježiti 20 godina saradnje. Njegov povratak u Severinin tim, piše "Slobodna Dalmacija", nema nikakve veze s pričama o lošem poslovanju i navodnim dugovanjima zbog Popovićevih tužbi, iako je tačno kako je jedna od tvrtki u Severininom vlasništvu prošlu poslovnu godinu završila u minusu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.