PODRŠKA PJEVAČICE

Severinin saradnik zbog korone u bolnici

Dragi Dušane, želim ti brz oporavak. Volimo te i pozdravljamo svi - poručila mu je Severina u komentarima

Severina. Arhiva

Avaz.ba

24.6.2020

Fotograf Dušan Petrović prije nekoliko dana doznao je da je pozitivan na koronavirus, a danas je njegovu objavu iz bolnice podijelila i Severina, koja je s njim često sarađivala.

Hvala svima na porukama podrške i ispričavam se što nisam odgovorio. Noćas sam oko pola dva završio u bolnici jer mi se pogoršalo stanje i temperatura ne pada. Tako da ću do daljnjega biti ovdje. Čuvajte se i pazite se. Ova korona je jedan veliki užas mada ćemo i to pobijediti -  napisao je uz fotografiju iz bolnice koju je podijelila Severina te mu poslala podršku u obliku emotikona srca. 


Objava koju je podijelila Severina. Instagram

- U ponedjeljak sam došao u Kragujevac u namjeri da budem s majstorima jer su nam radovi uveliko u toku. U ponedjeljak je sve bilo ok. Međutim, ja sam imao neku blagu malaksalost, ali sam ja to pripisivao tome što sam prethodne sedmice imao devet snimanja i noću sam editirao i nisam spavao. Ponedjeljak na utorak sam se probudio oko tri ujutro, pola četiri, s temperaturom 38,8 i s groznicom. Bilo mi je baš loše, to je bio prvi simptom. U utorak sam otišao u ambulantu, testirao sam se, snimali su mi pluća, uzeli su mi bris i vadili krv - ispričao je fotograf nedavno na Instagramu pa se zatim javio ponovno i napisao da "ide na bolje", no čini se da su se stvari tijekom večeri ipak pogoršale.

"Dragi Dušane, želim ti brz oporavak. Volimo te i pozdravljamo svi", poručila mu je Severina danas u komentarima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.