UŽIVA NA ODMORU

Kćerka legendarnog pjevača bezobrazno zgodna

Sofija Riči prekinula vezu sa Skotom Disikom

L. K. P. / Avaz.ba

6.7.2020

Sofija Riči: Kćerka Lajonela Ričija - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Nekoliko sedmica nakon što je prekinula sa 16 godina starijim dečkom Skotom Disikom (Scott Disick), Sofija Riči (Sofia Richie) uputila se na godišnji odmor s prijateljicama kako bi zaboravila na sve svoje ljubavne probleme.

Iako je dio prazničnog vikend provela u društvu bivšeg dečka Disika na velikom okupljanju u kući NBA igrača Tristana Tompsona (Thompson) s ostatkom Kardašijan (Kardashian) porodice, kćerka legendarnog muzičara Lajonela (Lionel) Ričija nakon toga se uputila na odmor od svih problema koji je prate.

S najdražim ženskim društvom otišla je u luksuzni resort u Malibuu gdje je provela dan uz ocean, koktele i sunce. Bezbrižan ljetni dan provela je u oskudnom bikiniju u uzorku kravlje kože kada je do izražaja došla njezina fenomenalna figura te bujni atributi.

Upravo golišave scene 21-godišnje Amerikanke privukle su pažnju sveprisutnih paparazzi fotografa koji su je iz velike udaljenosti pokušali fotografirati, a potom su snimke obišle svijet.

Sofija i Skot, inače bivši suprug Kortni (Kourtney) Kardašijan, nedavno su prekinuli nakon tri godine veze. Sve zbog njegovih problema s ovisnošću zbog čega je završio na rehabilitaciji.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.