BIVŠA MISICA

Tarikova Lejla pokazala zavidnu liniju u crnom bikiniju

Svoju vitku liniju Lejla je pokazala u sasvim jednostavnom, jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu, visoko rezanom na bokovima, zbog čega su njene duge noge vizualno postale još duže

L. K. P. / Avaz.ba

Lejla i Tarik Filipović: Uživaju na odmoru

Foto: Instagram


U luksuznoj vili sa bazenom, nedaleko od Poreča trenutno odmara porodica glumca i voditelja Tarika Filipovića. A kako provode dane, pokazala je jedina žena njihove četveročlane porodice, nekadašnja misica Lejla Filipović, koja je za Instagram pozirala u crnom bikiniju

 • Lejla Filipović

  Lejla Filipović

  Foto: Instagram


Još je jučer Lejla Filipović na svom Instagram profilu oduševljavala fotografijama snimljenim na odmoru u naselju Rakovci, u prekrasnom polju lavande.

Bivša misica pozirala je svom suprugu u efektnoj mini haljini golih ramena cvjetnog uzorka, u tonovima crvene i ružičaste, a cijeli look upotpunila je sunčanim naočalima u istoj nijansi ružičaste.

 • Lejla Filipović u polju lavande

  Lejla Filipović u polju lavande

  Foto: Instagram


A ako ste mislili da je za tu fotografiju dobila pregršt komplimenata, treba pogledati najnoviju fotografiju koju je snimila u vili u kojoj borave, u vrtu uz kameni zid, ali i bazenu.

 • Lejla Filipović: Na zasluženom odmoru

  Lejla Filipović: Na zasluženom odmoru

  Foto: Instagram


Svoju vitku liniju Lejla je pokazala u sasvim jednostavnom, jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu, visoko rezanom na bokovima, zbog čega su njene duge noge vizualno postale još duže.

Ispod fotografije momentalno su se krenuli nizati komplimenti .

Više o temi Lejla Filipović

LJEPOTICE
Dugonoga Lejla u čarobnoj kombinaciji
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na