U BRAKU BILI 28 GODINA

Keli Preston preminula, Džonu Travolti srce slomljeno

Izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke

Travolta i Preston su imali troje djece. AFP

Avaz.ba

13.7.2020

Poznata američka glumica i supruga Džona Travolte (John) Keli Preston (Kelly) preminula je od raka dojke u 58. godini. Travolta je na Instagramu potvrdio ovu tužnu vijest.

- Slomljena srca vam javljam da je moja prelijepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih - napisao je legendarni glumac, dodavši da njenu ljubav i život nikad neće zaboraviti.

- U jutarnjim satima 12. jula 2020. obožavana supruga i majka Keli Preston preminula je nakon dvogodišnje bitke s rakom dojke. Izabrala je svoju bitku voditi daleko od očiju javnosti, neko vrijeme se podvrgavala medicinskim postupcima, uz podršku najbliže obitelji i prijatelja.

Preston: Bitku vodila daleko od očiju javnosti. AFP

Bila je vedra, predivna duša puna ljubavi koja je brinula o drugima i oživljavala je sve što je dotaknula. Njena obitelj moli javnost za razumijevanje privatnosti u ovim trenucima – saopćio je predstavnik porodice.

Preston je sa Travoltom bila 28 godina u braku. Imali su troje djece, kćerku Elu (Ella, 20) te sinove Bendžamina (Benjamin, 9), i Džeta (Jett), koji je preminuo 2009. sa 16 godina.

Preston je glumila u više od 60 filmova i televizijskih serija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.