ZGODNA ITALIJANKA

Monika Beluči čipkastom haljinom ukrala šou

U intervjuu za magazin "Gloria" odala je detalje iz privatnog života rekavši da uprkos razvodu i dalje vjeruje u ljubav

Monika Beluči. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

21.7.2020

Slavna glumica Monika Beluči (Monica Bellucci, 55) pojavila se na Taormina Film Festivalu na Siciliji gdje je podržala svečanu premijeru dokumentarnog filma "Devotion" o slavim dizajnerima i prijateljima Stefanu Gabani (Gabbana) i Domeniku Dolčeu (Domenico Dolce).


Monika Beluči sa slavnim dizajnerima. Agencije

Svoju figuru naglasila je uskom čipkastom haljinom u boji crnog vina brenda "Dolce&Gabbana". Lijepoj glumici ovakve haljine odlično pristaju, a ovaj je put uz nju nosila sandale u sličnoj boji i malu vintage crnu torbicu.


Rođena je u ialijanskoj pokrajini Umbriji. Kćerka je Paskala (Pasquale) Belučija, vlasnika male prijevozničke tvrtke, i kućanice Brunele. Iako jedinica, roditelji je nisu razmazili nego su joj odmalena usađivali radne navike pa je već kao djevojčica pomagala majci u kućanskim poslovima. Iz tih dana sjeća se i kako je raširenih očiju gledala filmove Đine Lolobriđide (Gina Lollobrigida) i Sofije (Sophia) Loren, i maštala da će i ona jednom biti filmska diva iako niko nije mislio da će ostvariti svoje snove.



Beluči: Haljinom boje vina ukrala šou. Agencije

Monika je nedavno u ekskluzivnom intervju za magazin "Gloria" odala detalje iz privatnog života rekavši da uprkos razvodu i dalje vjeruje u ljubav.

-Nikad nisam prestala vjerovati u nju. Doduše, žena se mijenja kada dobije djecu. Kada nije majka, onda ljubav usmjerava na sebe i svojeg partnera, no nakon što rodi djecu, onda ona dolaze na prvo mjesto - zaključila je italijanska diva i majka dvije djevojčice - Deve (14) i Leoni (Leonie, 9) koje je dobila s Vinsentom Kaselom (Vincent Casello). Otkriva kako na svoje tijelo, koje joj je glavno oruđe, pazi jednako kao i drugi: pazi na prehranu, vježba, rijetko pije i ne puši, a sve to ne radi samo radi glume nego i zbog svojih kćerki koje je trebaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.