NEMA VIŠE LUKSUZA

Ništa od skupih poklona: Megan Markl otkrila kako je proslavila rođendan

Rođendane je slavila na putovanjima sa suprugom princom Harijem, a sada je sve to daleka prošlost

Markl: Rođendan proslavila skromno. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

6.8.2020


Tokom boravka u Velikoj Britaniji, Megan Markl (Meghan Markle) je svaku priliku iskoristila za dobre provode s krugom bliskih ljudi. Djevojačka zabava prošla je u glamuroznom tonu, a isto tako i proslava prilikom dolaska bebe Arčija (Archie)na svijet. Rođendane je slavila na putovanjima sa suprugom princom Harijem (Harry), a sada je sve to daleka prošlost

Tri godine za redom princ Hari svoju je voljenu Megan znao iznenaditi bogatim poklonima ili putovanjima na kojima bi slavila rođendan. Brzo nakon što su prohodali, odveo ju je povodom njenog rođendana na safari u Afriku, a to je postala i svojevrsna tradicija kojoj su se često vraćali. Život na visokoj nozi Megan je nastavila nakon preseljenja u Veliku Britaniju.

Kad god bi joj obaveze to dopuštale, sastajala se s bliskim prijateljicama u luksuznim restoranima u Londonu, a onda je uoči svog vjenčanja s britanskim princem organizirala veliku zabavu izvan grada u posebnom resortu za bogate i slavne.

Zatim je privatnim avionom otputovala u Njujork kako bi u skupocjenom hotelu na Menhetnu proslavila s bliskim krugom ljudi buduće rođenje svog prvog djeteta. Takozvani baby shower održan je u jednom od najelitnijih restorana u SAD-u, a Megan je tada odsjela u hotelu s pet zvjezdica u predsjedničkom apartmanu.



No, izgleda da su takvi dani sada iza nje. Prije tri dana obilježila je svoj 39. rođendan, a američki tabloidi saznali su kako ga je provela.

Prema riječima upućenih, Markl je rođendan proslavila u kući u Los Anđelesu gdje trenutno živi sa suprugom i sinom. Princ Hari pripremio joj je večeru, a sinčića Arčija pričuvala je na nekoliko sati Meganina majka Doria. Tako su supružnici imali neko vrijeme za sebe.

-Hari je pripremao večeru od tri slijeda, a u cijeloj pripremi prije samog kuhanja pomogla mu je punica Doria. Hari je postao puno bolji u kuhanju otkako je oženio Megan i otkako su otišli iz Britanije - rekao je neimenovani izvor za američki portal Us Weekly.

Uz to, naručio je iz omiljene slastičarnice veliku čokoladnu tortu i pobrinuo se da kuća bude puna balona, kako bi slavljenica osjetila djelić rođendanske atmosfere. Prema riječima nepoznatog izvora, Hari je svojoj supruzi poklonio posebno dizajniranu ogrlicu te uokvirenu fotografiju njih dvoje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.