UVIJEK ZGODAN

Dejvid Bekam se još ima čime pohvaliti

Fotografije golišavog Dejvida koji se hvali svojim isklesanim torzom te formom koju održava i u 46-godini života, obišle su svijet

Dejvid Bekam. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

10.8.2020


Slavna porodica Bekam (Beckham) zajedno je, kao i svake godine, sredinom avgusta otputovala na odmor. Kao idealnu lokaciju za svoj godišnji odabrali su Grčku. Tamo je, razodjenuvši se, prava senzacija bio upravo nekadašnji nogometni as, glava porodice Dejvid (David) Bekam.

Fotografije golišavog Dejvida koji se hvali svojim isklesanim torzom te formom koju održava i u 46-godini života, obišle su svijet. Malo ko ostao je ravnodušan na prizore nekadašnjeg nogometnog zavodnika na plaži u Grčkoj.

Zgodni Britanac uživao je u morskim radostima u minijaturnim muškim kupaćim gaćicama koje potpisuje modna kuća "Versace" te su prošarane svojim prepoznatljivim uzorkom.


Teško da bi iko, na temelju ljetnog izdanja, dao Dejvidu toliko godina. Pogotovo uzevši u obzir kako su se brojne njegove kolege nakon odlaska u mirovinu zapustili i prestankom treniranja nagomilali višak kilograma.

Paparazzi fotografi ulovili su ga tokom odmora s porodicom, a na plaži je uživao sa svoja tri muška nasljednika, 21-godišnjim Bruklinom (Brooklyn), 17-godišnjim Romeom te 15-godišnjim Kruzom (Cruz).

Dok je muška strana porodice uživala u morskim radostima, dvije ženske članice, kćerka Harper Seven i mama Viktorija (Victoria) Bekam još nisu viđene u javnosti.

Poznato je kako Viktorija voli tokom odmora istražiti lokaciju na kojoj boravi. Primjerice prošlo ljeto slavna Britanska porodica posjetila je Sveti Stefan u Crnoj Gori te su odsjeli u luksuznoj vili. Viktorija se znala pohvaliti kako prakticira jogu ili pak ide u duge šetnje sa svojom mezimicom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.