HOLIVUDSKA IKONA

Hali Beri i dalje oduzima dah

Seksepilni izgled duguje napornim treninzima, režimima prehrane, disciplini, a vjerovatno i genima

Hali Beri. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

11.8.2020

Kada se glumica Hali Beri (Halle Berry, 53) skine u kupaći kostim o tome pišu svi svjetski mediji. To su scene koje se ne propuštaju. Lijepa Hali jedna je od žena za koju se može reći da su godine samo broj te da kako vrijeme prolazi izgleda sve bolje.


Scena iz filma "Umri drugi dan" iz 2002. Agencije

Upravo zato njena nova objava na kojoj je djelomično rekreirala scenu iz filma o legendarnom tajnom agentu 007 "Umri drugi dan", u kojem je igrala Bondovu djevojku, sve ostavlja bez daha.



Hali Beri: Kao vino, što starija to bolja. Agencije

Gotovo identičan narandžasti bikini, kakvim se 2002. godine proslavila i postala senzacija u filmskim krugovima, sada je nosila na odmoru.

Pedesettrogodišnja holivudska ikona to duguje napornim treninzima, režimima prehrane, disciplini, a vjerovatno i genima.

- Moja prehrana usmjerena je na upravljanje mojim dijabetesom, pa pokušavam jesti četiri mala obroka dnevno. Volim se osjećati jakom i zdravom – izjavila je jednom prilikom glumica.

Film "Umri drugi dan" dvadeseti je po redu o Džejmesu Bondu, četvrti i posljednji sa Pirsom (Pierce) Brosnanom u glavnoj ulozi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.