EKSCENTRIČNI ROKER

Snima se biografski film o Oziju Ozbornu, roker koji je preživio

Ovo je odrasli film za odrasle ljude - izjavila je Šeron Ozborn, a prenosi "Ultimate Classic Rock"

Ozi Ozborn: Priča o rokeru koji je preživio. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

14.8.2020


Snima se biografskifilm o Oziju Ozbornu (Ozzy Osbourne), a njegova je supruga Šeron (Sharon) kazala da fanovi ne trebaju očekivati nježnu verziju života ovog ekscentričnog rockera.

Pritom se osvrnula na “Bohemian Rhapsody”, film o legendarnoj grupi "Queen"te načinu na koji je u filmu prikazan pokojni Fredi Merkuri (Freddie Mercury).

-Naš će film biti puno realniji. Ne želimo da to bude ispolirana verzija. Ne radimo ovo za djecu. Ovo je odrasli film za odrasle ljude - izjavila je Šeron, a prenosi "Ultimate Classic Rock".

Po njenom je mišljenju, “Bohemina Rhapsody” bio Halmarkov rok film za mlađu generaciju.

-Bio je ispoliran. Kao da su rekli da će te pjesme živjeti vječno i pridobili čitavu generaciju fanova njihove muzike, kao što nikada ranije nisu. S te je strane film bio fenomenalan. Ali, ne mislim da je film bio dobar. Promijenili su vremenski tok priče i sve u njoj - iskrean je Šeron.


Ozi i Šeron: Bit će to priča o njihovoj ljubavi. Agencije

Trenutno ima vrlo malo detalja o filmu Ozija Ozborna koji je prvi put najavljen još prije dvije godine. Njegov sin Džek (Jack), čija kompanija producira film, otkrio je malo informacija pa tako znamo da je film u fazi “aktivnog razvoja” te da je zaposlen scenarist. Znamo i da je vrijeme radnje između 1979. i 1996. godine.

Sam Ozi neće učestvovati u produkciji.

-Ne pitajte me ništa o tome. Uključena je moja porodica i kazao sam supruzi – sretno. Da bi se uspjeli dogovoriti oko nečega s moje troje djece, morate se dignuti vrlo rano - rekao je roker u februaru.

Indiferentan je i po pitanju glumca koji će ga utjeloviti na ekranu.

-Šeron želi nepoznatog glumca. To je o Šeron i meni, našoj vezi, o tome kako smo se upoznali i zaljubili. Ona je moja druga polovica. Uz mene je sazrijela kao što sam ja sazrio uz nju. Nedavno smo proslavili 38 godina braka - iskren je Ozi.

Šeron dodaje da će se sa pričom moći svi povezati.

-Ne morate biti fanovi ove glazbe jer je ovo priča o preživjelom. Bez obzira što vam život baci, morate se podignuti i početi ispočetka. Ovo je nevjerojatna priča o pobjeđivanju svega što vam život baci u lice”, zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.