IZA KULISA

Djeca Breda i Anđeline baku i djeda nisu vidjeli godinama

Dok je trajao brak holivudskih zvijezda, djeca su redovno viđala Bredove roditelje

Anđelina Đoli i Bred Pit. Agencije

Avaz.ba

14.8.2020

Roditelji Breda Pita (Brad Pitt), Džejn (Jane) i Vilijam (William), navodno nisu vidjeli svoje šestero unučadi od 2016. godine. Dok je u braku njihovog sina s Anđelinom Đoli (Angelina Jolie) sve štimalo, djeca su često posjećivala baku i djeda kojima dugo ne viđanje unuka teško pada.

 Majka Breda Pita proslavila je 80. rođendan no na proslavu nisu došla djeca njenog sina. Njih šestero  ranije su posjećivali baku i djeda dok je brak između Breda i Anđeline funkcionirao. 

Anđelina Đoli s djecom. Agencije

Kad su 2016. godine saznali da se Anđelina i Bred rastaju Džejn bila je bijesna što ga njenog sina tretiraju na okrutan i manipulativan način. Prijatelji Bredovih roditelja rekli su kako oni nikada neće oprostiti Anđelini zbog boli koju je nanijela cijeloj porodici. Čak i prije razvoda, Anđelina i svekrva nisu imale blizak odnos.

- Džejn se uistinu trudila kako bi se povezala s Anđelinom i poželjela joj dobrodošlicu u porodicu, ali čini se kako ništa nije funkcioniralo - kazao je tada anonimni izvor koji je dodao da je Bredova majka voljela njegovu bivšu suprugu Dženifer Aniston (Jennifer). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.