GLUMAČKI BARD

Nakon što je pobijedio koronu, Emir Hadžihafizbegović slavi 59. rođendan

Danas kada dobijam čestitke za rođendan na čemu se hiljadama dobrih duša zahvaljujem, stigla je, a to je valjda život, još jedna tužna vijest

Emir Hadžihafizbegović. Arhiva

Piše: L. S. R. /Avaz.ba

20.8.2020

Emir Hadžihafizbegović danas slavi 59. rođendan. Ovaj rođeni Tuzlak, koji već decenijama adresu stanovanja ima u Sarajevu, ovih dana je zasigurno posebno radostan, jer je nedavno pobijedio koronavirus.

 Kako je prošle sedmice rekao za "Avaz" prošao je pakao.

Koronavirus je za njega Sotona, a kako je istakao, sama borba sa koronom je egzorcizam. 

- Poručujem svima koji još ovo nisu ozbiljno shvatili da se radi o jednoj nemani i da nije bez razloga korona došla u vrijeme kada mržnja dominira svijetom i tu je ona našla plodno tlo. Ovo je sigurno napravljeno u laboratoriji. Nećemo se sada baviti genezom korone, ali da napada ljudski organizam to je sasvim izvjesno - rekao je Hadžihafizbegović.



Emir Hadžihafizbegović. Arhiva

Koliko god bio sretan zbog pobjedom nad , kako je kazao "nemani" i brojnih rođendanskih čestitki, ipak na današnji rođenda pala je sjena.

- Danas kada sa raznih destinacija dobijam čestitke za svoj 59-ti rođendan na čemu se hiljadama dobrih duša zahvaljujem, stigla je, a to je valjda život, još jedna tužna vijest. U Zenici je na bolji svijet preselio jedan sjajan čovjek, insan u svakom smislu te riječi. Gošpar Rasim Salčinović - istakao je Hadžihafizbegović

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.