SNIMILA DOKUMENTARAC

Paris Hilton otvorila dušu: Tukli su me i zlostavljali

U intimnom i potresnom dokumentarcu koji je snimila, Paris otkriva da je bila zlostavljala i maltretirana

Paris Hilton. AFP

Avaz.ba

27.8.2020

Paris Hilton odlučila je da otvori dušu i progovori o zlostavljanju koje je proživjela u tinejdžerskom dobu. U intimnom i potresnom dokumentarcu koji je snimila, Paris otkriva da je bila zlostavljana i maltretirana.

- Toliko dugo sam zakopavala istinu. Desilo se kasnih devedesetih, ali sam ponosna na to kakva žena sam postala. Moji roditelji bili su strogi, a ja buntovnica, kažnjavali su me tako što su mi uzimali kartice, telefon, ali nije upalilo, i dalje sam izlazila - rekla je ona u dokumentarcu, a zatim dodala da je završila u internatu.

- To je trebalo da bude škola, ali nije bilo tako. Od kada se probudim, vrištali su mi u facu, tortura je bila konstantna. Zlostavljali su me, mislim da im je cilj bio da nas slome. Tukli su nas i davili, željeli da stvore strah kako bi ih svi slušali. Mrzila sam svoj život - nastavlja Paris.

- S porodicom sam pričala jednom u tri mjeseca. Htjela sam pisati roditeljima o tome šta su radili, ali su mi oni govorili da mi niko neće vjerovati. Želim da se ovakve ustanove zauvijek zatvore, dosta je maltretiranja - dodala je ona.

Rijaliti zvijezda objavit će dokumentarac "This Is Paris", 14. septembra na YouTube kanalu. U prvoj najavi otkrila je da će javnost saznati stvari koje je ranije "čuvala sakrivene".

Predstavnici škole nisu demantovali ove izjave, navodeći da je škola prodata 2000. godine i da ne mogu da komentarišu postupke prethodnih vlasnika.

Hilton do sada nije željela govoriti na ovu temu, jer ju je bilo sramota, ali smatra da je vrijeme da ovim školama odzvoni.

- Želim da budem glas te djece i odraslih koji su prošli kroz ova iskustva. Želim da ovakve stvari prestanu za sva vremena i učinit ću sve što je u mojoj moći da to uradim - završila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.