IZA KULISA

Dženifer Aniston i Bred Pit za istim stolom

Mnogi se nadaju njihovom pomirenju, iako glumac trenutno ima djevojku

Bred Pit i Dženifer Aniston. Agencije

Avaz.ba

15.9.2020

 Dženifer Aniston (Jennifer, 51) i Bred Pit (Brad Pitt,56) okupili su se za "online stolom" u sklopu humanitarne akcije u kojoj su se čitali odlomci iz popularne komedije iz '80-ih "Fast Times at Ridgemont High". Sav prihod bit će proslijeđen neprofitnoj organizaciji CORE koju vodi oskarovac  Šon pen (Sean Penn), koji je i glumio u originalnom filmu iz 1982. godine. Projekt će se emitirati 17. septembra.



Dženifer Aniston i Bred Pit. Agencije

Iako projekt okuplja brojne zvijezde, uključujući i Džuliju Roberts (Julia), Morgana Frimana (Freeman), Metjua Mekonaheja (Matthew McConaughey) te Džona Legenda (John), fotografije virtualnog druženja bivših supružnika njihove obožavatelje opet su bacile u trans - naime, mnogi se i dalje nadaju kako će se Bred i Dženifer pomiriti, iako je on već neko vrijeme u vezi s njemačkim modelom Nikol Poturalski (Nicole).

 Inače, ovo je prvi put da su Piz i Aniston viđeni zajedno otkako su se u januaru srdačno pozdravili na dodjeli nagrada "Screen Actors Guild Awards". Glumački par bio je u braku od 2000. do 2005. Razišli su se jer se Bred zaljubio u kolegicu Anđelinu Đoli (Angelinu Jolie), zbog čega je Dženifer dugo patila, no bivši partneri opet su se počeli družiti nakon Bredovog razvoda 2016. godine. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.