SEKSEPIL BEZ GRANICA

Zvijezda "Plave lagune" opet zavodi na plaži

Bruk Šilds fotografirala supermodel Helana Kristensen

Bruk Šilds. Instagram

Avaz.ba

25.9.2020

Na nagovor svoje kolegice i prijateljice iz manekenskih dana, glumica i nekadašnji supermodel Bruk Šilds (Brooke Shields,55) stala je pred objektiv Helene Kristensen (Helena Christensen,52) i snimila fotografije za pamćenje.

Njihova saradnja nije prošla neprimjećeno, osobito jer su obje dame neke od najboljih fotografija objavile na svojim Instagram profilima, a riječ je o snimkama Bruk Šilds u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu, u kojem se izvija po svom travnjaku, te druge u žutom jednodijelnom kostimu u kojem pozira na pješčanoj plaži. 

 - Radim na nečem posebnom sa svojom prijateljicom Helenom Christensen. Ti si nevjerovatna -, napisala je ispod fotografija Bruk koje se mnogi još uvijek sjećaju po hit filmu iz 1980. godine  "Plava laguna".


Bruk Šilds. Instagram

Na njenu ljepotu i senzualnost nije ostala imuna niti Helena koja je napisala: 

- Uhvatiti čovjekovu suštinu nije uvijek tako jednostavno. Uvijek želiš zagrebati ispod površine, kako bi pronašao ranjivost, sirovost, ali i pravu istinu skrivenu u njihovom srcu i umu. Ova prelijepa žena je netko ko pokazuje sve te kvalitete ispred mog objektiva već godinama i zahvalna sam što je imam, ne samo kao inspiraciju za svoje fotografije, već i za brižnog, pametnog i iskrenog prijatelja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.