U TOP FORMI

U sedmoj deceniji izgleda 30 godina mlađe: Tajna je u vegeterijanskoj ishrani

Kristi Brinkli i dana danas žari i pali

Avaz.ba

Kristi Brinkli

Foto: Agencije


Glumica i nekadašnja manekenka Kristi Brinkli (Christie Brinkley,66) i u sedmoj decniji  se može pohvaliti zavidnom figurom i sjajnim izgledom.   Prošlo je skoro četiri decenije od kako je prvi put pozirala u kupaćem kostimu na naslovnoj strani čuvenog "Sports Illustrateda", da bi prošle godine ponovila fotografisanje, ali je ovog puta pozirala sa svoje dvije kćerke

Mnoge žene širom svijeta pitaju se koja je tajna njenog izgleda, a nedavno je istakla da je vrlo bitno šta unosite u organizam.  

  • Kristi Brinkli

    Kristi Brinkli

    Foto: Agencije


- Pokušala sam sa nekim prilično čudnim dijetama u početku, jer sam mislila da su one ključ dobre linije. Dešavalo se da pijem samo sok u toku dana ili da jedem danima samo jednu grupu namirnica, a onda sam shvatila da to nema nikakvu poentu i da neću postići dobre rezultate na duže staze- rekla je Kristi.

Ključ vitke linije i lijepe kože je pravilan i uravnotežena ishrana. Kristi je vegeterijanac i tvrdi da joj je upravo ovaj način ishrane pomogao da zadrži lijep ten i dobru formu. 

- Ovaj režim ishrane mi najviše prija, a probala sam sve. Primjetila sam da moja koža ljepše izgleda, da je ten ujednačeniji i da se mnogo bolje osećam - istakla je ona.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na