SMIJEH DO SUZA

Pogledajte još jedan urnebesan gaf srbijanske voditeljice povodom smrti patrijarha

Ona nije jedina reporterka i novinarka koja radi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a koja je napravila mali gaf prilikom izvještavanja o smrti patrijarha Irineja

D. H.

Javljanje u program uživo

Foto: RTS Screenshot


- Građani su dolazili tokom jučerašnjeg dana, tokom službe bdenja, upisivali svoje utiske i svoja sjećanja, zapravo, u knjigu žalbi”, poručila je tokom uključenja novinarka Radio-televizije Srbije iz Niša i tako se “proslavila” izvještavanjem o oproštaju od partijarha Irineja.

Ona nije jedina reporterka i novinarka koja radi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a koja je napravila mali gaf prilikom izvještavanja o smrti patrijarha Irineja.

Opis: Gaf na RTS-u

Twitter

Sve je počelo juče ujutru, kada je na televiziji Prva Bojana Ristivojević, inače bivša voditeljka “Parova”, dva puta izgovorila “Njegova svetlost”, umjesto “Njegova svetost”.

- Da ponovimo još jednom, u petak, 20. novembra, u 7 i 7 časova u Vojnoj kovid bolnici Karaburma, u Beogradu, upokojio se u gospodu njegova svetlost patrijarh Irinej, rekla je Ristivojević u programu.  

Tviteraši nisu ni stigli da se pošteno nasmiju, a već je uslijedio novi gaf, i to od voditeljke jutarnjeg programa na Happy televiziji.

- Protojerej staford i Rajko Đurđević, novinar”, rekla je voditeljka Jovana Jeremić tokom čitanja imena gostiju s papira, misleći na titulu crkvenog velikodostojnika protojereja stavrofora, ali je umjesto nje izrekla vrstu psa.

Opis: Gaf voditeljice

Twitter

Voditeljica Jovana Jeremić potom je napravila još jedan gaf, rekvaši da će “sveštenici čitati jevanđelja nad odronom”.

- Za 12:30 časova zakazan je pomen u Hramu Svetog Save. nakon toga, cijelog dana i noći, beogradski sveštenici će čitati sveta jevanđelja nad odronom, rekla je ona.

Opis: Urnebes na Twitteru

Twitter

Na kraju, šta reći osim:

Opis: Komentar na Twitteru

Twitter

Više o temi Patrijarh Irinej

POVODOM SMRTI PATRIJARHA
Makron Vučiću uputio emotivnu poruku napisanu ćirilicom
NA VRH

Podijeli članak na