ISPOVIJEST

Verena Cerovina za "Avaz": Izgubila sam sestru, sada mi nije do pjesme

Dok ste živi i zdravi, ništa ne treba da vas brine

L. Medinić

Verena Cerovina

Foto: Instagram


Pjevačica Verena Cerovina nedavno je doživjela veliku porodičnu tragediju. Naime, u 31. godini Verenina sestra Dajana je izgubila život u saobraćajnoj nesreći, zbog policijskog sata, kaže Verena.

- Moja karijera je trenutno stala zbog porodične tragedije koju sam doživjela, a zbog situacije bi svakako stala kao i svim pjevačima.

 Korona je itekako utjecala na moj život jer, “zahvaljujući“ njoj, izgubila sam nešto što nisam trebala. Da je nije bilo, sve bi bilo drugačije, ali ne zbog novih pjesama ili finansija, nego zbog toga što bi neko bio živ – govori Cerovina za „Avaz“.

Smatra da su mnoge javne ličnosti zbog pandemije trenutno u veoma lošoj situaciji.

- Mnoge moje kolege žive samo od pjevanja. Mnogo mi je žao što nas je zadesilo sve ovo. Ali, iskreno, dok ste živi i zdravi, ni korona ne treba toliko da vas brine. Sve će to jednog dana proći, sigurna sam – poručuje Verena.

  • Verena i Dajana Cerovina

    Verena i Dajana Cerovina

    Foto: Instagram


Pjevačica trenutno planova nema.

- Već sam dobila nekoliko pjesama da preslušam, ali kako sam rekla, zbog tragedije neću pjevati sigurno do polovine iduće godine. Ali svakako da se poslije toga vraćam s novom pjesmom – govori Cerovina.

U svemu ovome pjevačica i dalje mnogo vodi računa o svom izgledu.

- Iskreno, posebne tajne nemam. Redovna njega. Ali ključna stvar je ta da kad ste sretni, sijate, a kad ste nesretni i tužni, izgledate potpuno drugačije od dobrog – ističe Verena. 

Više o temi Verena Cerovina

EXPRESS
Verena Cerovina ljepša nego ikad
NA VRH

Podijeli članak na