SVE ZBOG KORONE

Katarina Grujić ostala bez para

Gdje i kako, ne znam. Poručivala sam stvari, garderobu, hranu, piće... - rekla je Katarina

L. K. P.

Grujić: Potoršila ušteđevinu

Foto: Agencije


Pjevačica Katarina Grujić priznala je da je tokom epidemije koronavirusa potrošila gotovo svu ušteđevinu.

- Sve što sam štedila, potrošila sam tokom korone. Nikada više para u životu nisam potrošila nego u ovom periodu. Iako je sve zabranjeno, nema gdje da se izađe, nema šopinga i ništa ne radi, ja sam potrošila sve što sam imala. Gdje i kako, ne znam. Poručivala sam stvari, garderobu, hranu, piće... - rekla je Katarina za "Alo".

Ona je dodala i da se ne obazire na komentare da joj je mnogo lakše da ekranizuje pjesme i kupuje najbolje tekstove jer je iz imućne porodice.

  • Grujić: Ne opterećuju me zlobni komentari

    Grujić: Ne opterećuju me zlobni komentari

    Foto: Agencije


- Ne opterećuju me zlobni komentari, pogotovo ako dolaze od neostvarenih ljudi. Moj otac je jedino platio moj prvi singl "Jedno đubre obično", a sve ostale pjesme i spotove sam sama finansirala - istakla je pjevačica.

Katarina je već mjesecima u sretnoj vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, pa se osvrnula i na to.

- Ne volim mnogo da pričam o tim stvarima i o intimi generalno. Trenutno sam najsretnija osoba na svetu i mislim da će me ovo stanje dugo držati, jer smo Marko i ja slični. Veliki je džentlmen, gospodin, a ono što je najbitnije, pored njega se smijem non-stop. Puno pričamo, praktično usta ne zatvaramo, isti smo. Prelijepo nam je, ali ne volim puno da o tome javno govorim, jer znam da ima puno zlih i zavidnih ljudi, koji vole da se mješaju i kojima smeta tuđa sreća. Plašim se da se nešto ne izjalovi i da ne baksuziram - rekla je Grujić.

Više o temi Katarina Grujić

GORE DRUŠTVENE MREŽE
Katarina Grujić se skinula: Poza oduševila sve
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na