ZVIJEZDA U KARANTINU

En Hetevej: Najveći izazov mi je pranje veša

Tokom "lockdowna" holivudska glumica svakodnevno se brinula o kućanstvu, baš poput poput običnih "smrtnika"

En Hetevej. Agencije

L. S. R.

1.12.2020

En Hetevej (Anne Hathaway), nagrađivana glumica koju publika pamti po ulogama u filmovima poput "Vrag nosi Pradu", roditeljstvo u uslovima "novog normalnog" vidi kao stalni izazov.

Ponosna mama dvojice sinova, Džonatana (Jonathan, 4) i jednogodišnjeg Džeka (Jacka), ne krije koliko ju je majčinstvo oplemenilo, no da je to iskustvo koje je prepuno uspona i padova. 

Tokom "lockdowna", holivudska zvijezda svakodnevno se brinula o kućanstvu, baš poput poput običnih "smrtnika", a glumica je ispričala da je jedan od najvećih izazova bio pranje veše.

Samo ću reći: "J..... veš! Cijelo to iskustvo u karantinu je bilo jedno veliko carstvo izazova. Stalno nešto učite, to je krivulja učenja. Osim toga, imate osjećaj kako sve radite krivo, osobito kad su djeca mala, a vi nemate nikakvog iskustva -  rekla je glumica. 



En Hetevej. Agencije

En kaže kako je svjesna da nije savršena mama.

- Nisam savršen roditelj, ali trudim se da uvijek sa smirenim tonom razgovaram s djecom koliko god je to teško - rekla je zvijezda filma "Serenity".  


- Rekli su mi kako ću kad dobijem svoju porodicu manje biti okupirana karijerom, ali još uvijek volim svoj posao. Iako se zbilja nerado odvajam od djece - rekla je En koju možemo vidjeti i u filmu "The Witches".

Svoju je srodnu dušu, draguljara Adama Šulmana (Shulman) upoznala u Palm Springsu 2008., tokom filmskog festivala. Između njih dvoje se već nakon nekoliko minuta razgovora rodila nevjerojatna hemija.

- Od prvog trena znala sam da je on osoba s kojom ću provesti život, ljubav mog života i bila sam odmah spremna na vjenčanje - rekla je u jednom ranijem intervjuu Hetevej. 

 Vjenčali su se u septembru 2012., godinu dana nakon što je Šulma kleknuo s golemim dijamantnim prstenom. Danas su sretni roditelji dvoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.