IZBORIO SE S KRIZOM

Čendler iz "Prijatelja" zaprosio 22 godine mlađu, pa pokrenuo novi biznis

Ne prestaje hvaliti atraktivnom Moli na društvenim mrežama, a pomaže mu i kao model za novi poslovni poduhvat

Čendler iz serije "Prijatelji". Instagram

L. K. P.

8.12.2020

Metju Peri (Matthew Perry), 51-godišnji glumac koji se proslavio ulogom Čendlera (Chandler) Binga u seriji "Prijatelji", nedavno je objavio da je napokon pronašao onu pravu, a sada se bacio i u novi biznis. Na nagovor kolega iz serije "Prijatelji" pridružio se Instagramu, a sada tamo vrlo rado dijeli neke detalje iz privatnog života. Tako je nedavno otkrio kako se zaručio s atraktivnom producenticom Moli Hurvic (Molly Hurwitz), s kojom je i ranije bio u vezi, koju su nekoliko puta prekidali, a na kraju su se opet pomirili. Upravo je 29-godišnja Moli uz njega bila i u najtežim danima.

Podsjetimo, prije dvije godine glumac je bio na gastrointestinalnoj operaciji, nakon što je doživio gastrointestinalnu perforaciju, a koja se najčešće javlja kao posljedica prekomjernog uživanja u drogama ili alkoholu, što je bio dio Perijevog svakodnevnog života.


Peri se sada ne prestaje hvaliti atraktivnom Moli na društvenim mrežama, a pomaže mu i kao model za novi poslovni poduhvat.


Otkrila je to nova Instagram objava na kojoj zaručnica pozira u majici, a potom i kapi limitirane kolekcije slavnog glumca. Kolekciju odjevnih predmeta s čuvenim scenama i izjavama iz serije "Prijatelji" pokrenuo je nedavno, a sve s ciljem prikupljanja sredstava u zdravstvene organizacije koje pomažu oboljelima od COVIDA-19.


Prodaja ove kolekcije za kojom su već poludjeli fanovi serije "Prijatelji" traje svega dvije sedmice, a u marketinškoj kampanji na društvenim mrežama zaštitno je lice upravo mlada Moli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.