ZAVIDNA LINIJA

Novinarka Fani Stipković opet pokazala zašto je jedna od najzgodnijih

Skrenula pažnju pozirajući na nogometnom stadionu u zavodljivim modnim kombinacijama

L. K. P.

Stipković: Redovno trenira

Foto: Instagram


Bivša manekenka i dugogodišnja novinarka Fani Stipković redovnim treninzima i pravilnom prehranom drži zavidnu liniju kojom budi maštu svakome ko baci pogled na njen Instagram profil. Ovaj put skrenula je pažnju pozirajući na nogometnom stadionu u zavodljivim modnim kombinacijama

Pozirajući na stadionu Alfredo di Stéfano, popularno zvan Valdebebas po kvartu u kojem se nalazi, Fani Stipković se najprije pokazala u svijetlozelenoj haljini u kojoj se ocrtava svaki dio njenog savršenog tijela, a onda i u ružičasto crnoj kombinaciji s naglaskom na dekolte i visoke čizme vrtoglavih potpetica.

Opis: Fani Stipković

Instagram

Ranije je izjavila da treba prihvatiti stvari koje ne možemo promijeniti.

-Kada se samo vratim razmišljajući kako smo započeli ovu godinu i gdje je svijet sada, zvuči nestvarno, filmski bi se reklo. Treba se prilagoditi ovoj novoj "normali" i naučiti živjeti u njoj, a to je svakako puno mirniji život, manje putovanja i puno više digitalnog rada. No, po prirodi sam pozitivna i jaka i vjerujem da ću se znati nositi sa svime sto dođe - izjavila je za hrvatske medije nedavno.

  • Fani Stipković

    Fani Stipković

    Foto: Instagram


Inače, Korčulanka vrlo često pokazuje snimke i fotografije iz teretane koje pokazuju koliko joj je važna tjelovježba. A da su se njena ustrajnost i posvećenost isplatile, dokaz je njeno istrenirano tijelo, ali i podatak da je 2014. i 2015. bila proglašena najseksi novinarkom Evrope.

Sport koji je najvažniji dio Faninog života, a on joj je, kako je sama objasnila, dva puta spasio život. Da je važno biti u formi, shvatila je nakon što su joj 2014. od posljedica septičkog šoka zatajila pluća, bubrezi i jetra, poslije čega je spas pronašla u fitnessu.

Više o temi Fani Stipković

ODMOR NA KORČULI
Fani Stipković mami uzdahe isklesanim tijelom
NA VRH

Podijeli članak na