NAKON INCIDENTA

Oglasio se bivši dečko žene od sultana: Istina uvijek izađe na vidjelo

Nije poznat razlog svađe

Oglasio se bivši dečko žene od sultana: Istina uvijek izađe na vidjelo. Arhiv

L. M.

21.12.2020

Pjevačica Tijana Milentijević, poznatija po nazivu svoje pjesme "Žena od sultana", tvrdi da od strane bivšeg partnera jeste pretrpjela nasilje.

- Tačno je da sam doživjela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumijevanju, i na podršci. Nadam se da me razumijete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve djevojke da ne trpe nikakvo nasilje - poručuje Milentijević.

U međuvremenu, oglasio se na Instagramu njen bivši partner M.K.

- Više puta "izbacivan" iz benda nisam, jednom smo prekinuli saradnju i više nikad nismo nastavili, iako smo se viđali, spavali, izlazili, imali kontakt. Kako neki novinari kažu, htio da iskoristi slavu popularne pjevačice: Na dan kad je izbačena pjesma obrisao sam sve slike sa dotičnom, baš iz tog razloga, da ne bi došlo do toga da se ja "šlepam" pored nekog - naveo je on i nastavio:


Tijana Milentijević. Arhiv

- Od prvog dana kad je izašla pjesma smo u vezi, sve je bila laž i djelimično moj prijedlog da bude "solo" u javnosti, da se ne bi provlačila po novinama kako je sa kolegom u vezi. Kasnije sam shvatio da je to moja najveća greška, neću pisati zbog čega sam to shvatio - napisao je M.K. i nastavio:

- Razlog zašto je došlo do svađe neću iznositi, barem ne još uvijek iz svojih privatnih razloga, kada bude došlo vrijeme saznaće se i to. Istina uvijek izađe na vidjelo, tako će i ovaj put. Pretučena, prebijena, malteretirana osoba, kako pišu novinari, poslje jednog dana ne bi bila u stanju da govori a kamoli da se pojavi na televiziji i da daje intervju. To bi bilo sve, oglasiću se i naredni put, jer moje ime, moja porodica, prijatelji prolaze kroz pakao zbog ovoga, a prava istina nije nigdje pomenuta - ističe bivši dečko Tijane Milentijević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.