NEVJEROVATNA SLIČNOST

Ovako izgleda mlađi brat Breda Pita

Daglas se bavi prodajom nekretnina, investiranjem i humanitarnim radom

Bred Pit. AGENCIJE

A. V.

26.12.2020

Glumac Bred Pit (Brad Pitt) godinama unazad privlači veliku pažnju, a strani tabloidi ne prestaju da se interesuju o njegovom privatnom životu. 

Iako se o Bredu dosta zna u javnosti, manje je poznato da jedan od najzgodnijih glumaca Holvuda ima rođenog brata Daglasa (Douglas) koji je tri godine mlađi od njega, prenosi Kurir.rs.

Daglas, koji neodoljivo podsjeća na svog starijeg brata, krenuo je potpuno drugačijim putem od holivudske zvijezde. Nakon završetka srednje škole u Springfildu i državnog univerziteta u Misuriju, osnovao je kompjutersku agenciju koja je godinama poslovala sa uspjehom.

Daglas Pit. AGENCIJE

On se bavi prodajom nekretnina, investiranjem i humanitarnim radom. On je i UNICEF-ov ambasador dobre volje kao i osnivač humanitarne organizacije "Care to Learn", koja pomaže djeci.

Za razliku od svog brata čiji život su obilježile i turbulentne ljubavne veze, Daglas je već trideset godina u srećnom braku i ima troje djece.

Američki mediji pišu da je jako uspješan, a njegovo bogatstvo iznosi 240 miliona dolara, dok je Bredovo 300 miliona dolara.

Braća Pit odrasla su u Misuriju, u gradiću Sent Luis. Pored njih dvoje, porodica Pit, Džejn Eta (Jane Etta) i Vilijam Elvin (William Alvin), imaju i ćerku - Džuli Nil (Julie Neal), koja se takođe bavi humanitarnim radom.


Daglas Pit. AGENCIJE

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.