TRZAVICE

Dženifer Lopez i Aleks opet odgodili svadbu: Pitamo se da li to upće želimo

Inače, Aleks je zaprosio latino divu prošle godine u martu na pješčanoj plaži

Lopez odgodila svadbu. ARHIV

A. F.

27.12.2020

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez (Jennifer Lopez)  ponovno je odgodila svadbu sa svojim zaručnikom, penzionisanim igračem bejzbola Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez).

- Shvatili smo da nema razloga za žurbu. Trebali smo se vjenčati u julu u Italiji, to smo sve detaljno isplanirali. No zbog svega što se izdogađalo odgodili smo svadbu. Italija je tada bila najgore mjesto na svijetu - ispričala je Dženifer, koja je mislila da će se za Aleks udati krajem ove godine. No okolnosti im to ponovno nisu dopustile.

Dženifer Lopez. ARHIV

- Bilo mi je sve razočaravajuće - rekla je glumica, koja je potom priznala kako im je otkazivanje vjenčanja zapravo dalo priliku da bolje razmisle o tome što oboje žele u budućnosti.

Inače, Aleks je zaprosio latino divu prošle godine u martu  na pješčanoj plaži. Prethodno su u vezi bili dvije godine.

- Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali onda pomisliš: 'Želimo li mi to uopće'? Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome - zaključila je Lopez i dodala kako im je vjenčanje još uvijek bitno, no izjavom je 'podgrijala' sumnju kako između nje i Aleksa ne funkcionira sve u najboljem redu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.