EKSKLUZIVNI SERIJAL

Nova godina sa Memom / Kod Seje Brajlovića došli Ramiz Zmaj, Loš Sin i Šaćir Ameti, harmonikaš zaradio brdo para

Meze i pića nije nedostajalo, napravili su sijelo uz muziku uživo, kitili harmonikaša eurima, a sijelu je prisustvovao i reper Loš Sin

N. Ajnadžić

Na izmaku 2020. godine, koji mnogi smatraju jednom od najgorih zbog pandemije koronavirusa, Sulejman Haljevac Memo, voditelj "Đira sa Memom", odlučio je da ova epizoda ekskluzivnog serijala bude u potpunosti posvećena Novoj godini. Zbog toga je njen naziv ovaj put "Nova godina sa Memom".

Ramiz Zmaj društvo nasmijavao do suza

A ko je bolji za ispraćaj nego Ramiz Zmaj, pravog imena Ramiz Begović, komičar iz Živinica koji je tokom snimanja emisije pričao svoje viceve i nasmijao prisutne, kao i pratioce "Avaz TV-a".

Sejo Brajlović, najpoznatiji sarajevski ugostitelj, bio je njihov domaćin. Meze i pića nije nedostajalo, napravili su pravo sijelo uz muziku uživo i pjevača Šaćira Ametija, kitili harmonikaša eurima...

Njima se pridružio i sarajevski reper Loš Sin koji je otkrio planove za novi 2021. godinu.

Sejo izmislio novo jelo

Naizmjenično su zbijali šale, na račun ugostitelja, pandemije, kao i na vlastiti račun. Teško da će biti neko ko se neće smijati na njihove anegdote. Prisjetili su se i kako su Nove godine nekada izgledale.

Kome se dive i na pomen čijeg imena ustanu, kakvo je novo jelo Sejo izmislio, a šta liječi koronu, saznajte u ovoj specijalnoj novogodišnjoj emisiji.

Uživajte i sretna Nova Godina! 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na