TEŠKA GODINA

Hrvatska voditeljica u mjesec dana ostala bez dečka i posla, a onda se razboljela

Ecija Ivušić je pored svega izgubila i psa

Ecija Ivušić. INSTAGRAM

A. Vatreš

31.12.2020

Ecija Ivušić na svom je Instagramu objavila dugački tekst o strahotama koje su joj se dogodile protekle godine.

Bivša voditeljica je pratiteljima priznala da su joj se u aprilu dogodile najgore stvari - potres, prekid radnog odnosa, prekid veze i pandemija.

Voditeljica je u emotivnom tekstu otkrila i da je bolesna.

- Zvala sam to u četvrtom mjesecu fenomen 4P- pandemija, potres, prekid veze i prekid radnog odnosa. Tim redoslijedom. Sve u vremenskom periodu od mjesec dana. Svaki put kad bih nakon tjedan dana došla malo k sebi, slijedio je novi nokaut. Prijatelj se našalio da se nada da neće doći i do 5P, a na moje pitanje šta bi bilo peto, provalio je pogreb. Tada je bio crni humor, ali pola godine kasnije došao je i novi punch - pokopala sam Leeloo, svog 16-godišnjeg psića, koja mi je uginula na rukama, napisala je.

- Voljela bih da sam u tih pola godine stekla snage za taj finalni udarac, ali nisam, jer sam se čitavo ljeto borila s anksioznošću, napadajima panike i ostalim zdravstvenim problemima uzrokovanih stresom (hashimoto i dijabetes), dodala je.

Ipak će se, kaže, osloniti na ljubav.

- Držite se dobri ljudi. I za sebe i za druge se pridržite. Ne bojte se pasti ni pitati pomoć kad padnete. Ne bojte se ni ako tu pomoć ne dobijete, jer uvijek se sjetite da je najveća moć u vama samima. Puno se molite i vjerujte u ljubav i dobro. A ako to sve iskreno možete, vjerujte možete puno, napisala je, između ostalog, Ecija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.