ŽIVOT

Pjevačica posjećivala psihologa: Slavica Ćukteraš o problemima, ali i o odnosu sa bivšim suprugom

Istakla je da je sa bivšim mužem u dobrim odnosima

Prošla kroz teške životne trenutke. Arhiv

E.I.

24.1.2021

Srbijanska pjevačica Slavica Ćukteraš dugo se borila sa određenim strahovima koje je uspjela uspješno da prevaziđe uz pomoć stručnih lica.

- Obratila sam se stručnim licima koji su školovani za to, psiholozima koji su prepoznali prvi stepen tog stanja koji je bio kod mene, ali sam takođe odlučila da u svojim budućim vlogovima angažujem stručne ljude koji će govoriti na temu anksioznosti kako bih pomogla ostalima koji imaju slične probleme, ali ih je sramota da to kažu. Ljudi moraju da shvate da je mentalna higijena mnogo važna i bitna - rekla je Slavica za "Alo".

Ona se osvrnula i na odnos sa kćerkom Viktorijom, koju je dobila sa bivšim suprugom Vladom Avramovim.  Istakla je da je sa bivšim mužem u dobrim odnosima. 

- Dijete je dijete i treba da živi svoj život, a ne da ja namećem svoje stavove i neka razmišljanja. Njene obaveze su da ide u vrtić i da se igra. Bivši suprug i ja smo vrlo sličnog karaktera i nemamo problema oko dogovora kada je naša kćerka u pitanju. Nas dvoje smo se sporazumno razveli i sada smo u jednom zdravom odnosu, nema nikakve zle krvi. Naše dijete raste uz puno ljubavi, nema veze što tata i mama ne žive više zajedno - istakla je Ćukteraš.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.