NOVI NAČIN ŽIVOTA

Demi Lovato: Smršala sam slučajno

Osjeća se mirnije i spokojnije

Demi Lovato. Instagram

A. F.

5.3.2021

Iako kaže kako je njezin posljednji gubitak kilograma rezultat toga što je sada 'na puno zdravijem mjestu u glavi', Demi Lovato (28) priznaje kako njezin odnos s hranom i vježbanjem nije oduvijek bio zdrav.

- Prije sam znala nešto pojesti i odmah nakon toga ići u teretenu. To nije sreća i to nije sloboda - rekla je u nedavnom intervjuu.

Kako bi postigla zdraviji režim vježbanja, Demi je u oktobru 2019. napravila pauzu od svog napornog rasporeda.

- Uzela sam pauzu od vježbanja u oktobru  prije dvije godine kako bih prihvatila svoje tijelo, onakvo kakvo prirodno i jeste - rekla je.

Dodala je i kako je znala otpuštati svoje zaposlenike koji su joj nabijali pritisak da mora izgledati na odeređeni način.

- Ako sam navečer bila u hotelskoj sobi, oni bi mi odnijeli telefon kako ne bih mogla naručiti hranu u sobu, ili ako je u sobi bilo voća, maknuli bi ga kako ne bih jela dodatni šećer. Opasno je kontrolirati kako netko jede, ako se taj netko oporavlja od poremećaja u prehrani - ispričala je u showu Elen Dedženeris Ellen DeGeneres prošle godine.

Kaže da je njezin posljednji gubitak kilograma rezultat toga što je ona mentalno zdravija.

- Više ne brojim kalorije i više ne pretjerujem s vježbanjem. Više se ne ograničavam i što je najvažnije, ne živim svoj život prema pravilima svoje dijete. Uz sve to, uspjela sam izgubiti kilograme, sasvim slučajno. Osjećam se puna mudrosti, mira, spokoja, sreće i ljubavi - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.