VOJVODA OD SASEKSA

Princ Hari stigao je bez Megan u Veliku Britaniju

Izvori su potvrdili da će Hari biti u karantini iz koje će moći izaći nakon pet dana ako mu test na koronavirus bude negativan, što znači da će moći prisustvovati sahrani princa Filipa, 17. aprila

Princ Hari. Agencije

L. K. P.

12.4.2021


Princ Hari (Harry) doputovao je u Veliku Britaniju kako bi bio na sahrani svog djeda, princa Filipa (Philip).

Vojvoda od Saseksa snimljen je londonskoj zračnoj luci "Heathrow", bio je odjeven u crninu, a na licu je nosio i crnu zaštitnu masku, piše "The Sun".

Izvori su potvrdili da će Hari biti u karantini iz koje će moći izaći nakon pet dana ako mu test na koronavirus bude negativan, što znači da će moći prisustvovati sahrani princa Filipa, 17. aprila.


Princ Hari stigao u London. Agencije

Pretpostavlja se da je Hari odvezen u palaču Kensington, gdje je odsjeo u Nottingham Cottageu, domu koji su on i Megan nekad dijelili.


Princ je u Veliku Britaniju stigao sam, a Megan je prema preporuci liječnika zbog trudnoće ostala u Kaliforniji.


Prema kraljevskim izvorima, porodica će se usredotočiti na davanje počasti princu Filipu te neće biti riječi o intervjuu Megan i Harija kod Opre Vinfri (Oprah Winfrey).


-Porodični razgovori sada će se voditi o smrti princa Filipa  i ni o čemu drugom. Kraljica je proglasila kraljevsku žalost koja će trajati dvije sedmice pa je sasvim jasno da je to fokus, kazao je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.