OTVORENO

Maja Berović o svađi sa Bubom Corellijem i Jalom Bratom

Tokom pandemije koronavirusa Maja je objavila album i lansirala svoju kozmetičku liniju

Berović: Nisam ostala bez pare. Agencija

Z. K.

1.5.2021

Maja Berović, nakon priče da nisu bliski kao ranije, otkrila je u kakvim je odnsima sa Bubom Corellijem i Jalom Bratom, a s obzirom na to da posljednjih godinu ulaže u posao osvrnula se i na svoj "štek". Naime, tokom pandemije koronavirusa Maja je objavila album i lansirala svoju kozmetičku liniju, a kako se mnoge njene kolege žale ne finansijsku situaciju dok ona ulaže u posao, otkrila nam je da li je potrošila novac iz "šteka".

- Ma nisam ostala bez pare, nisu samo pare za život i sreću dovoljni. Mislim da smo mi mnogo godina radili, tako da negdje je normalno da čovjek ima neku ušteđevinu od čega će da živi ako nešto krene po zlu. Naradili smo se, ne daj Bože da duže potraje, ali za godinu niko neće da umre od gladi - rekla je pjevačica.


Berović s Bubom Corellijem i Jalom Bratom. Arhiv

Maji su nedavno skunute dvije pesme sa YouTuba, koje su radili Buba i Jala, a zatim je nakon priča kako je sa reperima u svađi progovorila i o tome.

- Pjesme su skinute, pa su vraćene. Tako to kod mene ide. Razlog su autorska prava, ali smo to sad riješili, konačno - rekla je pjevačica.

Osvrnula se i na odnos sa poznatim dvojcem.

- Nisam se nikad svađala sa Bubom i Jalom, okej smo, to što bi neki ljudi voljeli tako nešto da se desi, to je već druga stvar - rekla je Maja.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.