TURBULENCIJE

Vjerenica Darka Lazića napustila dom zbog druge žene, pronašla mu poruke od bivše

Spakovala najosnovnije stvari za bebu i otišla

Napustila ga zbog druge žene. Instagram

A. Z/ Pink.rs

4.5.2021

Darko Lazić i Marina Gagić posvađali su se navodno zato što ona sumnja da je pjevač vara.

Marina se sa sinom prema pisanju srbijanskih medija odselila iz porodične kuće u Brestaču jer je u Darkovom mobilnom telefonu pronašla poruke koje je razmjenjivao sa drugom ženom.

Pronašla mu poruke na mobitelu. Instagram

Lazić je navodno sedmicama u kontaktu sa bivšom djevojkom koja također živi u Brestaču.

Darko je nedavno u selu sreo bivšu djevojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povrijedilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo vidio, poželio je da je opet pokuša s njom. Poslije susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski vidjela je i Marina - kaže izvor blizak pjevaču za Pink.rs.

Prema njegovim tvrdnjama, Gagić je pregledala Darkov mobitel dok je on spavao. Čim je vidjela poruke, odlučila je da spakuje svoje i Aleksejeve stvari i ode kod svojih roditelja u Pećince.

- Marina je pobjesnila kada je vidjela da se njen vjerenik dopisuje sa bivšom djevojkom. On se čak nije potrudio ni da obriše te poruke. Odmah je pokupila najosnovnije stvari i bebu i otišla u porodičnu kuću svojih roditelja. Kod njih je bila za vrijeme praznika, iako ju je Darko molio da se vrati kući. On je dolazio u Pećnice, ubjeđivao je da se vrati kući, ali Marina nije htjela ni da čuje za to. Obećavao joj je da će se promijeniti, da je više neće lagati, da će se javljati na telefon, ali ona je ostala neumoljiva - dodao je.


Nije joj se javljao na pozive dva dana. Instagram

Izvor objašnjava da Marina više ne vjeruje u Darkova obećanja zato što je on stalno laže.

- Uvijek ima glupe izgovore za svoje postupke. Ne dođe kući po dva-tri dana, a onda je slaže da je radio, da mu se ispraznila baterija. Ona je dugo padala na te njegove priče, ali sada je baš ljuta. Poznavajući ih, vjerujem da će mu oprostiti i dopisivanje sa tom djevojkom, ali trenutno ne popušta - rekao je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.