ŠOKIRAO OBJAVOM VEZE

Baka Prase brani djevojku: Nije sponzoruša, ima para

Baka Prase je ranije priznao da je Anja dugo trpila njegovo ponašanje, muvanje s drugim djevojkama, veze bez obaveza, te da je, iako je to povrijeđivalo, nije odustala od njega

Piše: N. Aj.

5.5.2021

Baka Prase i Anja Blagojević. Instagram

Otkako je nedavno Baka Prase, pravog imena Bogdan Ilić, objelodanio da je u vezi i pokazao svoju djevojku Anju Blagojević, postali su top tema u regionu.

Naime, Baka Prase kao jutjuber stekao je veliku popularnost u Srbiji, a potom i u drugim zemljama regiona. Uvijek se predstavljao kao "igrač" te je sve šokirala njegova objava da je u vezi i to ozbiljnoj.

Anja i Bogdan su objavili dva zajednička videa na njegovom YouTube kanalu osvrćući se na sve negativne komentare koje dobijaju na račun njihove veze, šala koje jedno s drugim zbijaju, kao i fotografija koje je on objavljivao. Tu se misli na selfije koje je pravio dok mu je glava na Anjinoj stražnici.

Baka Prase je ranije priznao da je Anja dugo trpila njegovo ponašanje, muvanje s drugim djevojkama, veze bez obaveza, te da je, iako je to povrijeđivalo, nije odustala od njega, što ga je navelo da shvati da želi s njom ozbiljnu vezu. 

Potom su počeli objavljivati zajedničke fotografije, a Anja je na jednoj napisala:

- Loše se ljubi, ali ima puno para.

Tu je aludirala na sve komentare koje dobija da je sponzoruša. Ali je Baka to u posljednjem videu negirao kazavši kako i ona mnogo novca.

Jedan od komentara na Twitteru bio je i taj da će njihov raskiti biti tužniji od prekida Voyagea i Breskvice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.