NAJLJEPŠA ŽENA SVIJETA

Monika Beluči stiže u Srbiju

Monika i Sloboda su se upoznale dok su snimale film "Na mlečnom putu" Emira Kusturice 2014. godine, i od tada su u stalnom kontaktu

A. Ka. / Informer.rs

Monika Beluči

Foto: Agencije


Monika Beluči uskoro dolazi u Srbiju gdje će provesti odmor u vikendici Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Naime, jednu od najljepših žena svijeta u Čortanovcima će ugostiti ovaj glumački par.

Monika i Sloboda su se upoznale dok su snimale film "Na mlečnom putu" Emira Kusturice 2014. godine, i od tada su u stalnom kontaktu.

- Često se dopisuju preko društvenih mreža i komentarišu jedna drugoj objave na Instagramu. Moniki su se Beograd i Srbija baš dopali, pa je nedavno rekla Bobi kako bi voljela da ponovo dođe. Tada joj je Slobboda predložila da odmor provede kod nje i Vojina u Šortanovicima, gdje imaju vikendicu - piše Informer i dodaje da je ona ponudu objeručke prihvatila.

- Nas dvije smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvijek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo riječi hvale za nju, bila je uvijek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrijediti. Bila je brižna poput majke - rekla je Sloboda jednom prilikom o Moniki Beluči.

NA VRH

Podijeli članak na