OPET U LOŠIM ODNOSIMA

Luna i Anabela zaratile zbog tajnog vjenčanja

Nikoga nisu pozvali na svadbu

Anabela Atijas ostala u šoku. Instagram

A. Z. / Informer

18.5.2021

Luni Đogani prisjelo je vjenčanje jer se već nakon sat vremena braka posvađala sa suprugom Markom Miljkovićem, a onda i s majkom Anabelom Atijas.

Pobjednica rijalitija naljutila se na supruga jer ju je ispolivao vodom dok su bili na svadbenom ručku u restoranu na periferiji Beograda. Marko se, naime, svađao s konobarima jer je mislio da ga snimaju, te da će taj snimak osvanuti u medijima, pa je mašući rukama prosuo vodu po Luni. Zatim je počela da urla na muža:

- Smiri se više, šta ti je?! Mora li uvijek neki haos da bude, može li bar sopstveno vjenčanje da mi prođe u miru - govorila je Luna.

Tajno vjenčanje Lune Đogani. Screenshot

Međutim, tu nije bio kraj Luninim mukama. Kako piše "Informer", baš tad ju je na telefon pozvala majka.

- Čim se Luna javila, Anabela je počela da urla na nju. Ona je iz medija saznala da joj se kćerka udala, pa je vrištala i pitala zašto joj je to prešutila. Svi smo čuli kad joj je rekla: "Nakon svega što sam učinila za tebe dozvolila si da od novinara saznam da si se udala. Kako te nije sramota?! Mnogo si me razočarala. Ovo nisam očekivala od tebe". Luna nije stigla ništa da joj kaže jer je Anabela prekinula vezu - započinje priču izvor blizak novopečenim mladencima.

Luna je nakon tog poziva bila van sebe. Nije mogla da dođe do daha i samo je jecala.

- Luna se toliko potresla da nije mogla riječ da izusti. Kum Sava Radović ju je zagrlio i tješio je. Govorio joj je da se smiri, da je ovo njen dan i da ne smije da dozvoli da joj bilo ko pokvari vjenčanje. Luna se jadala: "Kako može ovo da mi radi baš danas?! Smučilo mi se sve! Neka mi se svi skinu sa grbače"!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.