NOVA AFERA

Kloi i Tristan opet prekinuli, uhvaćen sa tri djevojke

Tristan je, navodno, u sobi ostao pola sata, a potom je izašao raščupan

Kloi I Tristan. ARHIV

A. F.

23.6.2021

Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) i Tristan Tomson  (Thompson) ponovno su prekinuli, kažu njihovi prijatelji koji su potvrdili vijesti za Page Six.

Do prekida je navodno došlo nakon što je model Sidni Ćes (Sydney Chase) rekla da je imala aferu s Tristanom dok je još bio s Kloi.

Da su prekinuli, saznalo se tek nakon što je Tristan ponovno ulovljen u društvu nepoznatih djevojaka. Daily Mail je objavio da je Tristan viđen kako s tri djevojke ulazi u sobu u Bel Airu. To se dogodilo samo dan nakon što je večerao s Kloi i njihovom kćerkom.

- Tristan je otišao u jednu od soba, gdje inače idu ljudi koji će se spetljati. Bio je s tri djevojke i još jednim dečkom. Jedna od djevojaka je regularna partijanerica - rekao je izvor za Daily Mail.

Tristan je, navodno, u sobi ostao pola sata, a potom je izašao raščupan.

- Kad je izašao, košulja mu je bila neuredna i izgledao je raščupano. Nastavio je tulumariti još otprilike sat vremena, a zatim je, oko četiri sata ujutro, napustio zabavu - dodaje izvor.

Čim je stigao na party, Tristan je, tvrdi se, počeo piti alkoholna pića i u više navrata je uhvatio jednu djevojku za stražnjicu. S njom je otišao u sobu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.