PJEVAČICA OTVORENO

Ivana Selakov smršala 13 kilograma tako što je jela skoro samo meso, otkrila sve o svojoj dijeti

Sve što mi je omiljeno mi je i zabranjeno

N. Aj./ Kurir.rs

14.7.2021

Ivana Selakov. Instagram

Ivana Selakov kaže da se tokom trudnoće ugojila 13 kilograma, ali da je zahvaljujući proteinskoj dijeti lako uspjela da smršavi, piše Kurir.rs.

Pjevačica otkriva da joj višak kilograma nije teško pao, jer je dobila ono što je najviše na svijetu htjela - kćerku Krunu.

- U trudnoći sam se ugojila 13 kilograma, ali nije to strašno. Znam da ima dosta žena koje se i više ugoje. Nisam pazila na ishranu jer mi je bilo bitno samo da moje dijete bude zdravo. Dugo nisam mogla da dobijem dijete, tako da kada sam ostala u drugom stanju, sebi sam dovolila da jedem sve što želim - priča pjevačica.

Dodala je da je uspjela da smršavi zahvaljujući čuvenoj mesnoj dijeti.

- Skinula sam brzo kilažu kada sam postala majka. Zahvaljujući proteinskoj dijeti, gdje se uglavnom jede samo meso i povrće, skinula sam sve suvišne kilograme. Hljeb ne jedem uopšte, kao ni tijesto, krompir, grašak, slatkiše... Ma sve što mi je omiljeno mi je i zabranjeno. Ponekad pojedem neko voće, ali uglavnom samo pijem limunadu - kazala je Selakov.

Ipak, Ivanina sreća zbog izgubljenih kilograma nije potrajala. Ponovo je uspjela da se ugoji, pa je sada na istom režimu ishrane.

- Tokom korone sam se užasno ugojila. Nisam se kretala i od nervoze sam samo jela. Pridržavam se proteinske dijete i počinjem polako da gubim kilograme. Imam dosta i nastupa, zakazan mi je cijeli juli i avgust, pa se dosta krećem i mršavim - kazala je Selakov.

Priznala je da od teretane bježi "kao đavo od krsta".

- Mrzim da vježbam i samo dva puta sam u životu ušla u teretanu. Ja sam onaj tip osobe koja je vječito na poštedi. Ne podnosim teretanu, ne volim da trčim, ma ništa od toga me ne zanima. Lakše mi je da promijenim ishranu i pokazalo se da tako mogu da smršam.


Jelovnik Ivane Selakov: 

Doručak:

Ćureća prsa sa salatom bez hljeba

Ručak:

Piletina ili bilo koje drugo meso i salata

Večera:

Neka riba, uglavnom, pastrmka ili orada

Trik savjet:

Pijte neograničene količine limunade i obične vode. To je najbolje za izbacivanje masnoće iz organizma.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.