PANIKA NA DVORU

Šta će princ Hari otkriti u knjizi o kraljevskoj porodici

Nadam se da mogu da ispričam svoju priču – uspone i padove, greške, lekcije koje sam naučio, poručio je Hari

Fu. M.

Prinčevi Hari i Vilijam

Foto: Agencije


U javnosti je juče dospjela informacija da britanski princ Hari (Hary) piše knjigu, u kojoj će opisati svoj život od djetnjstva do danas. Odbjegli princ sada živi u Kaliforniji sa suprugom Megan (Meghan) i dvoje djece, dok Velika Britanija, ali i ostatak sveta već razmišljaju - koje detalje o najslavnijoj porodici svijeta će Hari otkriti.

Harijeva izdavačka kuća "Pengiun Random House" najavila je izdavanje dijela krajem sljedeće godine, a prema nekim informacijama, Hari je prije godinu dana započeo pisanje. Njemu u procesu rada pomaže čuveni pisac i dobitnik Pulicera J.R. Moringer, prenosi Nova.rs.

- U intimnim i srceparajućim memoarima jedne od najfascinantnijih i uticajnijih osoba našeg doba, princ Hari će prvi put podijeliti svoja iskustva, avanture, gubitke i životne lekcije koje su ga oblikovale - naveli su jučer britanski mediji.

Informacije je ubrzo potvrdio i sam Hari.

- Nadam se da mogu da ispričam svoju priču – uspone i padove, greške, lekcije koje sam naučio… Mogu da pomognem svima da vide kako nije bitno odakle dolazimo, imamo mnogo više sličnosti nego što mislite. Uzbuđen sam što će ljudi pročitati u mom životu, koja je iskrena i potpuna - poručio je nekada najvoljeniji britanski princ.

Nakon Harijeve objave, spekulacije su krenule – šta će se naći u knjizi i da li ćemo saznati nepoznate detalje o kraljevskoj porodici?

Prema navodima BBC-a, Harijeva porodica već je u strahu. Javnost je o njima već saznala mnogo toga, što nisu želeli da podele, ali su Hari i Megan pre nekoliko meseci odlučili da je vreme da ispričaju „svoju istinu“.

U jednom od najgledanijih intervjua ovog stoleća, bračni par je čuvenoj Opri ispričao zašto su napustili okrilje kraljevske porodice i šta su sve preživeli tokom dve godine života Bakingemskoj palati.

Kako je počeo raskol u kraljevskoj p

Više o temi Princ Harry

NJENIH PET MINUTA
Megan Markl ima novi posao, radi za Netflix
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na