OPUŠTENA I PRIRODNA

Neviđeno izdanje Suzane Mančić, objasnila je zašto

Više nije toliko opterećena fizičkim izgledom

Mančić: Bivša loto djevojka. Instagram

Piše: L. K. P.

23.7.2021


Suzana Mančić, bivša loto djevojka i jedan od najvećih seks simbola bivše države na svom profilu na Instagramu gotovo svakodnevno pratioce zabavlja pokazujući prizore sa svojih putovanja, poslovnih angažmana, trenutaka odmora i najrazličitije modne kombinacije, ali sad je objavila fotografiju koja je iznenadila mnoge.

Na prvi pogled niko je ne bi prepoznao jer je pozirala u neobičnoj pozi i to s maskom na licu te plavom kabanicom od najlona. I u takvom izdanju nekim pratiocima je "seksi" i "divna".


-Kiša, vjetar, i ja završih u najlon vreći, opisala je Suzana Mančić tu fotografiju. Prije toga je objavila jednu s kojom objašnjava da se nalazi na koncertu u Areni Verona.


Suzana Mančić veoma je aktivna na društvenim mrežama, a očito je da više nije toliko opterećena fizičkim izgledom. Tako se na njenom profilu mogu naći i fotografije na kojima pozira u ležernim izdanjima. Nedavno je priznala kako je ušla u ozbiljne godine te da više nije primjereno pokazivati se u oskudnim izdanjima, a palicu, rekla je, prepušta mlađim djevojaka na kojima svijet ostaje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.