GRADONAČELNIK BANJE LUKE

Draško Stanivuković uživao na moru s rijaliti zvijezdom Kijom Kockar: Ona ga ubrzo otpratila s Instagrama

Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu - pokušala je da se opravda Kija

N. Aj. / Pink.rs
 • Draško Stanivuković i Kija Kockar na crnogorskom primorju

  Draško Stanivuković i Kija Kockar na crnogorskom primorju

  Foto: Printscreen / Pink.rs


Nakon što je Pink.rs objavio tekst o misterioznom druženju pobjednice prve "Zadruge" Kije Kockar i gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, a potom sve to potkrijepili i dokazima, odmah je uslijedio neočekivan potez rijaliti zvijezde, piše Pink.rs.

Naime, poslije snimka, koji možete vidjeti ovdje, na kojima se Kija i Draško zajedno druže na crnogorskom primorju u mjestu Baošići, ona se brže-bolje oglasila za domaće medije i rekla da su ona i gradonačelnik Banje Luke "samo prijatelji" i istaknula da ga na Instagramu ne prati.

 • Samo nekoliko sati ranije ga je pratila na Instagramu

  Samo nekoliko sati ranije ga je pratila na Instagramu

  Foto: Printscreen / Pink.rs


- Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu - pokušala je da se opravda Kija, ali bezuspješno, piše Pink.rs.

Ona je brže-bolje otpratila Stanivukovića s Instagrama, a Pink.rs navodi da imaju foto dokaze da je bila među njegovim pratiocima samo koji sat ranije.

 • Objave Draška Stanivukovića Kija Kockar označavala sa "sviđa mi se"

  Objave Draška Stanivukovića Kija Kockar označavala sa "sviđa mi se"

  Foto: Printscreen / Pink.rs


Da su istiniti navodi dobro obaviještenog izvora portala Pink.rs, koji je ispričao da mu Kija često lajkuje fotografije, govori i posljednja Draškova objava na Instagramu koju je sa "sviđa mi se" označila Kija Kockar iako ga, kako sada tvrdi - ne prati.

NA VRH

Podijeli članak na