NIJE JOJ SE SVIDJELO

Barbra Strejsend progovorila o iskustvu s marihuanom

Uradila sam to samo jednom, i to na bibi, priznala je legendarna glumica

Strejsend: Progovorila o porocima. Agencije

L. K. P.

7.8.2021


Pjevačica i glumica Barbra Strejsend (Barbara Streisand, 79) ima vrlo skromno iskustvo s marihuanom, koje nema veze s njenim vrlo iskusnim saradnikom s novog albuma. Osmostruka dobitnica Gremija o svom je iskustvu s marihuanom progovorila u intervjuu za "Variety", odbacujući sugestiju da bi je uznemirilo kad bi saradnik s novog albuma zapalio pred njom.

Naime, u sklopu svog novog albuma "Release Me: 2", Strejsend je snimila pjesmu "I'd Want It to Be You" u duetu s Vilijem Nelsonom (Willie), dugogodišnjim uživateljem marihuane.


Volim pivo s kineskom ili italijanskom hranom. Agencije

Pušenje marihuane s 88-godišnjim Nelsonom zapravo i nije bilo opcija, jer su slavni muzičari svoj duet snimali odvojeno. Međutim, Strejsend priznaje da je jednom pušila travu, i to tokom koncerta.

- Jedne sam noći tokom svojih nastupa na Forumu 70-ih to zaista učinila, a to je bio dio mog scenskog nastupa, rekla je legendarna glumica i uz smijeh objasnila da je radila tada s producentom Ričardom Perijem (Richard Perry), s kojim je povela razgovor o pušenju trave.

S alkoholom su joj iskustva pozitivnija, a najradije pije pivo uz određenu vrstu hrane. No, čini se da je više stvar u sljubljivanju okusa hmelja s određenom hranom, nego do osjećaja opijenosti.

-Volim pivo s kineskom ili italijanskom hranom, rekla je i dodala da to može biti i bezalkoholno pivo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.