OTVORILA DUŠU

Severina Vučković: Igor je bio divan partner, rastanak je težak

- Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti, poručila je hrvatska pjevačica nakon objave o razvodu od Igora Kojića

M. K.

20.8.2021

Zajedničke fotografije nekadašnjeg para - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Hrvatska pjevačica Severina Vučković i Igor Kojić podnijeli su zahtjev za razvod na zagrebačkom sudu, a jučer je i  zvanično okončan njihov brak koji je trajao šest godina, što je pjevačica danas i potvrdila.

Iako s početka nije htjela da priča mnogo na tu temu, Severina je ipak priznala koliko joj je teško.

- Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti, poručila je Severina za Jutarnji.hr.

O razlazu Severine i Igora dugo se nagađalo u medijima još prošle godine. Na početku su demantovali medijska nagađanja o svađama, ali kako već mjesecima ne žive zajedno, bilo je sve jasnije da je vezi došao kraj.

- Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički advokat predao je papire na sud i nemam šta dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, isti sudija koji je vodio predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo ni sedam dana da potvrdi sporazumni razvod, rekla je Severina.

Podsjećanja radi, prva ozbiljnija nagađanja o kraju veze desila su se nakon navodne svađe Severine s članovima porodice Kojić, pogotovo Igorovom majkom, u Beogradu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.