HOLIVUD PRIVATNO

Anđelina Đoli iznenadila prvom privatnom objavom na Instagramu

Glumica dosad ne samo da nije imala nikakav profil na društvenim mrežama, već nije željela javno dijeliti ni fotografije ni informacije o djeci

Đoli: Profil na Instagramu otvorila u avgustu. Agencije

L. K. P.

5.9.2021


Anđelina Đoli (Angelina Jolie) je svoj Instagram profil otvorila tek u avgustu i upisala se u povijest kao korisnica koja je najbrže dostigla miliona pratilaca, a sada je podijelila i prve privatne fotografije.

Holivudska glumica iznenadila je fanove objavivši fotografije svojih dviju kćerki dok čitaju.

Naime, glumica dosad ne samo da nije imala nikakav profil na društvenim mrežama, već nije željela javno dijeliti ni fotografije ni informacije o djeci.

- Ovo su omiljene knjige u našoj kući. Voljeli bismo znati koje su vama najdraže, napisala je uz fotografije koje su u kratkom roku skupile preko miliona lajkova.



Na prvoj je šesnaestogodišnja Zahara Đoli - Pit (Pitt) dok čita roman nobelovke Toni Morison (Tony Morrison), "Najplavije oči", prvi put objavljen 1970, a na drugoj fotografiji je petnaestogodišnja Šilou (Shiloh) koja čita knjigu “The Dark Lady” britanskoga repera, novinara, autora, aktivista i pjesnika Akale, čije je pravo ime Kingsli Džejms Meklin Deli (Kingslee James McLean Daley).

Osim Zahare i Šilou, Đoli i njen bivši suprug Bred Pit roditelji su dvadesetogodišnjeg Medoksa (Maddox), sedamnaestogodišnjeg Paksa (Pax) i trinaestogodišnjih blizanaca Vivijen (Vivienn) i Noksa (Knox).


Prvi post koji je Đoli podijelila bilo je pismo afganistanske djevojke nakon što su zemlju zauzeli talibani. Pojasnila je da je osjećala potrebu pridružiti se društvenim mrežama da bi ukazala na nepravdu koja se događa u Afganistanu.


Glumica se zadnji put u javnosti pojavila s kćerkama Zaharom i Šilou krajem 2019. godine, kada su sve tri prisustvovale europskoj premijeri filma “Zlurada" u Rimu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.