ODSKOČNA DASKA ZA MNOGE

Otkrivamo čime se bave bh. učesnici rijalitija "Zadruga 5"

Mnogo sočnih detalja iz njihovih privatnih života

Učesnici rijalitija. PicsArt

Piše: Amina Zukić

6.9.2021

Nova, a ujedno i posljednja sezona rijalitija "Zadruga" je počela, a u Šimanovce se prve večeri uselilo 59 učesnika. Sada u finalnoj petoj sezoni pored strarih, publici su se predstavili novi, intrigantni učesnici. 

Među brojnim takmičarima iz različitih zemalja, našli su se mnogi iz Bosne i Hercegovine. Saznali smo ko su i čime se bave i mnogo sočnih detalja iz njihovih privatnih života koji će vjerovatno biti interesantni vjernoj publici rijaliti programa. 


Problemi sa ženom

Vladimir Peleš iz Tuzle je bivši bokser. Priznao je sinoć i da ima problem sa bivšom ženom i viđanjem djeteta. Teško se zaljubljuje, sklon je avanturama za jednu noć. 



Vladimir Peleš ne viđa svoje dijete. Instagram

MC Isko iz Banja Luke, kaže da zna brzo da plane, da nije osoba koja bi tek tako ulazila u konflikte i tuče. U Zadruzi ne bi volio da pogazi svoju riječ, pogotovo jer ima vjerenicu, odnosno da mu se ne desi afera.

MC Isko ne želi da pogazi obećanje. Instagram

Haos u najavi

Irma Sejranić se želi baviti pjevanjem, taođer javnosti je poznata po brojnim skandalim. Tokom učešća u rijalitiju "Parovi" u emisiji "Upoznajte Parove" izjavila je da je navodno bila u vezi sa reperom Bubom Korelijem, koji je tada imao vjerenicu.

Kako je rekla, riječ je bila o nezvaničnoj vezi.

- To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Corellijem, par ljudi u rijalitiju je to znalo. Uvijek mi nekako dođe u san. Četiri i po mjeseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dvije perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao što sam ja - rekla je tada Irma, i dodala:

- Ona mu nije supruga, ona mu je vjerenica! Pitala sam ga hiljadu puta kad ćeš se ženiti, ne namjerava još uvijek. Nju oslovaljava sa svojom suprugom jer su 10 godina zajedno. Ona je kontra od mene, mirna, a ja sam lavica - objasnila je Sejranić tada.

Osim Bube, Irma je bila prisna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, što je priznala u gore pomenutom rijaliti programu, a ljubavne afere samo su dio njene burne prošlosti.

Irma Sejranić poznata po skandalima. Instagram

Loši porodični odnosi

Već javnosti poznata po učešćima u rijaliti programima, Dalila Dragojević ranije Mujić prije je radila u mini-marketima koji su u vlasništvu njenog oca. Kao vrlo mlada djevojka se osamostalila i naučila se brinuti o sebi. Nakon nekog perioda se posvađala sa svojom porodicom i tada je odlučila da uđe u rijaliti. Više puta je kroz medije razgovarala o lošim odnosima sa svojom porodicom. 

Dalila Dragojević radila u marketima. Instagram

Otovoren za ljubav

Dino Dizdarević, fudbaler iz Bosne i Hercegovine, za sebe kaže da je lud, šarmantan, da ga žene vole, a da je vjerenicu ostavio poslije četiri godine jer je saznao da ga je prevarila. Ostavlja mogućnost da se zaljubi u Zadruzi. On je najbolji prijatelj Marinka Zovka, bivšeg vjerenika Ive Grgurić, pobjednice treće sezone. 

Dino Dizadarević se želi zaljubiti. Instagram

Damir Karaosmanović poznatiji kao MC Damiro je švedski muzičar bosanskohercegovačkog porijekla, najpoznatiji po učešću u rijaliti programima.


Damira Karaosmanovića optužili da koristi opojne supstance. Instagram

Damiro je u rijaliti program prvi put ušao u septembru 2017. godine

Televizija „Pink“ ga je promovirala kao novog učesnika šoua „Zadruga“. Ukućanima se predstavio kao muzičar koji je snimio duet sa Stanijom. Njegov ulazak posebno je oduševio starletu Macu Diskreciju (Senada Nurkić). 

Ipak, nakon nekoliko sati rekao je da ne može da ostane tu, pa je preskočivši ogradu napustio imanje na kome se odvija radnja ovog rijalitija. Jedna od učesnica, a kasnije i finalistkinja „Zadruge“, blogerka Luna Đogani, taj potez je okarakterisala riječima da ga je uhvatila kriza, jer je korisnik nedozvoljenih opojnih supstanci. 

Zbog te izjave Damiro je došao u sukob sa Luninom majkom, pjevačicom Anabelom Atijas.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.