ZVIJEZDA NEMOGUĆE MISIJE

Holivudski glumac došao u Zagreb na operaciju

Malo me bilo strah, ovo je prva operacija bilo koje vrste u mom životu, rekao je Morales

Morales operirao vid. Index

Fu. M.

20.9.2021

Holivudski glumac Esaji Morales (Esai) usred snimanja filmova Nemoguća misija 7 i 8, posjetio je Hrvatsku kako bi operirao oči u jednoj zagrebačkoj poliklinici.

Ovom miljeniku žena, koji uskoro slavi 59. rođendan, zasmetale su naočale za čitanje koje je nosio više od 15 godina.

- Oduvijek sam imao savršen vid, posebno na daljinu, to mi je uvijek bilo jako bitno, no moj je posao gluma. Da bih mogao glumiti, moram moći pročitati scenarij! Vjerujte mi, nosio sam u torbi po tri para naočala jer sam ih vječno gubio i lomio. Ovo malo vremena između snimanja scena za "Nemoguću misiju"odlučio sam iskoristiti da riješim problem s očima. Sletio sam u utorak u 12 u Zagreb, a već u 4 popodne sam bio operiran. Već prvu večer sam vidio najsitnija slova na mobitelu i slao poruke prijateljima. Malo me bilo strah, ovo je prva operacija bilo koje vrste u mom životu, no, evo, dva dana kasnije ne mogu vjerovati da sam tako dugo čekao - rekao je Morales, prenosi Index.

Morales sa Gabrićem. Index

Hirurg koji je izveo ovu operaciju izjavio je da su svi u poliklinici "Svjetlost" bili sretni jer ih je Morales posjetio.

- Morales je imao je vrhunski vid na daljinu, no za čitanje je trebao dodatne naočale, to je prirodan proces starenja oka koji počinje oko 45. godine. Mi se s rješenjem tog problema susrećemo svaki dan i do sada smo izveli više od 15.000 takvih zahvata. Posebno smo sretni kada nas posjete svjetski ljudi kao Morales, koji imaju pristup liječnicima bilo gdje u svijetu i povjere svoje oči nama - rekao je hirurg Gabrić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.