NAJPOZNATIJI TAJNI AGENT

Brojne poznate ličnosti u Sarajevu pogledale novi Bondov film "Nije vrijeme za umiranje"

Među zvanicama su bili Ulrike Hartman, Metju Fild, Erna Saljević, Šejla Ramović...

H. J. I.

Najpoznatiji svjetski špijun James Bond konačno je stigao u kinodvorane sa novim filmom "Nije vrijeme za umiranje" (No time to die).

Među zvanicama koje su među prvima u Bosni i Hercegovini pogledali film o voljenom agentu na VIP premijeri koja je bila u utorak 6. oktobra, između ostalih, bili su Dr. Ulrike Hartman (Hartmann), austrijska ambasadorica u BiH, Metju Fild (Matthew Field), ambasador Velike Britanije u BiH sa suprugom Martinom, Antonio Beus, Jovan Marjanović, Altijana Marić, Nusmir Muharemović, Erna Saljević, Šejla Ramović, Lena Samardžić, Lana Lekić, Ajdin Hasanić, Milica Kokotović, Adnan Cerić Cerix, Berina Bajrović... kao i brojni mediji.

Publika je film u distribuciji Una Filma imala priliku gledati u ultimate dvorani sa najsavremenijom kino tehnologijom koja uključuje Dolby Atmos sistem zvuka i RealD Ultimate screen. "Nije vrijeme za umiranje" je dobio zasluženi aplauz, a publika je uzbuđeno komentarisala nevjerovatne scene i bila vidno oduševljena prikazanim filmom u kojoj se Danijel Krejg (Daniel Craig) pojavljuje po posljednji put, da zaokruži i okonča putovanje na kojem smo upoznali novog, modernog Bonda.

"Dnevni avaz" je prošle sedmice objavio ekskluzivni intervju sa KrejgomFilm se od jučer, 7. oktobra, može pogledati u kinima širom Bosne i Hercegovine. 

NA VRH

Podijeli članak na