NAJPOZNATIJI TAJNI AGENT

Brojne poznate ličnosti u Sarajevu pogledale novi Bondov film "Nije vrijeme za umiranje"

Među zvanicama su bili Ulrike Hartman, Metju Fild, Erna Saljević, Šejla Ramović...

H. J. I.

8.10.2021

Metju Fild sa suprugom Martinom - Avaz
Ulrike Hartman - Avaz
Šejla Ramović i Erna Saljević - Avaz
Sa VIP premijere filma - Avaz
Sa VIP premijere filma - Avaz

Najpoznatiji svjetski špijun James Bond konačno je stigao u kinodvorane sa novim filmom "Nije vrijeme za umiranje" (No time to die).

Među zvanicama koje su među prvima u Bosni i Hercegovini pogledali film o voljenom agentu na VIP premijeri koja je bila u utorak 6. oktobra, između ostalih, bili su Dr. Ulrike Hartman (Hartmann), austrijska ambasadorica u BiH, Metju Fild (Matthew Field), ambasador Velike Britanije u BiH sa suprugom Martinom, Antonio Beus, Jovan Marjanović, Altijana Marić, Nusmir Muharemović, Erna Saljević, Šejla Ramović, Lena Samardžić, Lana Lekić, Ajdin Hasanić, Milica Kokotović, Adnan Cerić Cerix, Berina Bajrović... kao i brojni mediji.

Publika je film u distribuciji Una Filma imala priliku gledati u ultimate dvorani sa najsavremenijom kino tehnologijom koja uključuje Dolby Atmos sistem zvuka i RealD Ultimate screen. "Nije vrijeme za umiranje" je dobio zasluženi aplauz, a publika je uzbuđeno komentarisala nevjerovatne scene i bila vidno oduševljena prikazanim filmom u kojoj se Danijel Krejg (Daniel Craig) pojavljuje po posljednji put, da zaokruži i okonča putovanje na kojem smo upoznali novog, modernog Bonda.

"Dnevni avaz" je prošle sedmice objavio ekskluzivni intervju sa KrejgomFilm se od jučer, 7. oktobra, može pogledati u kinima širom Bosne i Hercegovine. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.