OGLASIO SE NA TWITTER-U

Sin Marine Tucaković otkrio istinu o njenoj svesci sa spiskom dužnika

Kako nas inače ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom, rekao je Radulović

L. M./Nova.rs

Marina Tucaković i Milan Radulović

Foto: Nova.rs


Nakon smrti legendarnog tekstopisca Marine Tucaković, u medijima je osvanula vijest da navodno postoji sveska sa spiskom dužnika, u kojoj je zapisivala njihova imena. Ovim povodom se sada oglasio i njen sin Milan Laća Radulović.

- Red je da se oglasim u sitne sate. Sve što ste ovih dana čitali po medijima, a u vezi s mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas inače ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom — sveskom dugova ili pak ikebanom. Estrada Vendetta no me interesa - naveo je Laća na Tviteru, pa se nadovezao:

  • Radulović: Red je da se oglasim

    Radulović: Red je da se oglasim

    Foto: Printscreen


- Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po ‘kojima se ništa neće zvati’. U prijevodu – pamtite je po pjesmama njenim - napisao je Laća.

  • Radulović: Borit ću se protiv zaborava

    Radulović: Borit ću se protiv zaborava

    Foto: Twitter


Podsjetimo, kako su pisali srbijanski mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pjevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala.

Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pjesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.

Marina Tucaković preminula je 19. septembra poslije duge i teške bolesti, a sahranjena je nekoliko dana kasnije pored sina Miloša, što je bila njena posljednja želja.

Više o temi Marina Tucaković

NA VRH

Podijeli članak na