NESRETAN SLUČAJ

Reditelj kojeg je ranio Alek Boldvin otpušten iz bolnice

Poznato je samo da se Džoel osjeća puno bolje

Reditelj Džoel Souza: Osjeća se bolje. Agencije

L. K. P.

22.10.2021


Reditelj Džoel Souza (Joel) otpušten je iz bolnice nakon što ga je na snimanju filma "Rust" ranio glumac Alek Boldvin (Alec Baldwin), prenosi "Mirror".

Voditeljica Kejt Garavej (Kate Garraway) u emisiji "Good Morning Britain" ispričala je da za sada nisu poznati detalji o njegovom trenutnom stanju. Poznato je samo da se Džoel osjeća puno bolje.

Glumica Frensis Fišer (Frances Fisher) na Twitteru je napisala joj je Souza potvrdio da je napustio bolnicu nakon što je tamo proveo nekoliko sati.


Objave na Twitteru o stanju reditelja. Printscreen

Podsjećamo, Alec Baldwin je pucao iz rekvizitnog pištolja na filmskom setu u Novom Meksiku te ranio redatelja Souzu i usmrtio snimateljicu Halinu Hačins (Halynu Hutchins).


- Kancelarija šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma "Rust". Direktorica fotografije Halina Hačins (42) i reditelj Džoel Souza (48), nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alek Boldvin (68)", stoji u saopćenju policije.


Boldvin je razgovarao s policijom te je nakon razgovora napustio stanicu, a na Twitteru su se pojavile fotografije uplakanog glumca nastale nakon nesreće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.