SVE ZA LJUBAV

Pas Ane Korać dobio igračku od 400 eura, ali to nije sve

Bivša učesnica "Zadruge" pohvalila se na Instagramu da su ona i njen pomeranac Stiker postali vlasnici crvenih četvorotočkaša

L. K. P.

Starleta Ana Korać: Pohvalila se poklonima

Foto: Instagram


Starleta Ana Korać dobila je nedavno automobil od 70.000 eura od svog tajanstvenog dečka. Međutim, pored toga, on je, kupio automobil igračku istog modela i Aninom psu i za njega dao 400 eura, prenose srbijanski mediji.

Bivša učesnica "Zadruge" pohvalila se na Instagramu da su ona i njen pomeranac Stiker postali vlasnici crvenih četvorotočkaša. Na ovoj društvenoj mreži objavila je fotografiju na kojoj poziraju pored automobila, koji su bili ukrašeni crnim mašnama, a uz sliku je napisala:

- Naše nove igračke. Ovo je najbolji poklon na svijetu.

Ana je objavljivala i snimke na kojima se vidi da se njen pas voza u malom BMW-u po ulici, ali i šoping-centru. Njena objava izazvala je reakcije, ali starleta ne brine za njih.

- Tačno je da smo moja bebica Stiker i ja dobili nove automobile. Ne znam šta je ljudima tu čudno? Ja Stikera volim kao da sam ga rodila i ljudi kojima je stalno do mene to znaju. Baš zbog toga se svi trude da kupe nešto i njemu kada kupuju meni. Iskreno da vam kažem, više me je obradovao njegov BMW nego moj, koji je mnogo skuplji. Nije sve u novcu, neke stvari su i u pažnji koju vam neko pokaže. Ovim gestom je meni neko rekao da me mnogo voli i da zna do kojih mi je stvari stalo - izjavila je Ana za srbijanske medije.

Ana Korać je i ranije šokirala javnost kada je svog psa prošetala u kolicima koja podsjećaju na kolica za bebe.

- I tada se u javnosti digla velika frka, ali to nisu kolica za bebe, već kolica za pse. On je mali, umori se, ne može da trčkara po cijeli dan i normalno je da ima kolica u kojima može da odrijema kada smo u gradu - objasnila je starleta svojevremeno.

NA VRH

Podijeli članak na